Professionele schoonmaak op scholen

Wij zijn uw specialist op het gebied van bedrijfsschoonmaak in Rotterdam, maar zijn ook in te zetten voor de schoonmaak van scholen. Bij ons bedrijf in Rotterdam werken professionele schoonmakers die al jaren ervaring hebben met het schoonmaken van scholen. De hele dag door rennen, vallen en klauteren er kinderen door de ruimtes. Wij begrijpen hoe belangrijk een goede schoonmaak van scholen is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ons in de regio Rotterdam in te schakelen voor de schoonmaak van scholen? We vertellen u graag vrijblijvend meer over onze diensten en de talloze opties die wij aanbieden.

Milieubewuste schoonmaak van scholen

Wij denken bij het schoonmaken van scholen om de veiligheid van de kinderen, van onszelf en het milieu. We werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten en schoonmaakmiddelen. We kunnen u ook voorzien in sanitaire dispensers en navullingen. Denk hierbij aan dispensers voor wc-papier, handdoekjes en handzeep.

Onze schoonmakers in Rotterdam kunt u incidenteel inschakelen voor de schoonmaak op uw school, maar we kunnen natuurlijk ook op vaste tijden deze schoonmaak voor u verrichten. Een telefoontje naar één van onze medewerkers is genoeg om vandaag nog een afspraak te maken. We lichten graag alle mogelijkheden aan u toe tijdens een telefonisch gesprek.