Interieurverzorging voor uw bedrijf, winkel of kantoor

Bij ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam bieden wij u een ruim aanbod diensten op het gebied van interieurverzorging. Wij verzorgen voor uw bedrijf, winkel of kantoor graag de gehele bedrijfsschoonmaak in Rotterdam en de omgeving van Rotterdam. U kunt hierbij denken aan:

• Stofzuigen, stoffen en moppen
• Reiniging van tafels, stoelen en vensterbanken
• Leegmaken van prullenbakken en asbakken
• Sanitair reiniging

Naast interieurverzorging op reguliere basis, kunt u in Rotterdam ook incidenteel een beroep doen op onze diensten. Dit geldt eveneens voor glasbewassing, het coaten van vloeren, gevelreiniging en schoonmaakonderhoud. Vraag naar de mogelijkheden, wij passen onze schoonmaakdiensten geheel aan uw wensen aan.

Hulpmiddelen bij interieurverzorging

Als u in de regio Rotterdam onze schoonmakers inschakelt voor de interieurverzorging van uw pand, nemen wij u al het werk uit handen. Hiervoor maken wij bijvoorbeeld gebruik van verschillende schoonmaakapparaten voor grondige reiniging van uw kantoor of woning. Wij denken hierbij aan het milieu door apparaten te kiezen die werken op pure waterkracht. Denk hierbij aan hogedruk reinigers en stoomapparaten. Wij werken met milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Wilt u in Rotterdam gebruik maken van onze diensten op het gebied van interieurverzorging? Bel ons vrijblijvend om te informeren naar de mogelijkheden.